Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 203 beoordelingen | 97% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 203 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

10

Fijn en betrouwbaar, ik kom hier al jaren.

Vandaag mijn Peugeotje ingeruild voor een jongere Opel Karl. Prachtig opgepoetst stond mijn nieuwe auto voor me klaar. Zoals altijd zeer klantvriendelijk en met veel geduld alles uitgelegd gekregen. Ik kom hier al heel wat jaren naar volle tevredenheid. Eerlijk en zeer betrouwbaar. Voor een onderhoudsbeurt of een nieuwe aankoop van een auto, voor mij de garage.

Aanbeveling: ja

3 april 2021 | Angela Grave , APELDOORN

8

Prettige ervaring

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Ik werd prettig geholpen en kreeg de tijd om rustig meerdere keren te komen kijken voor ik een keus maakte. Uiteindelijk gekozen voor een renault clio en ik ben hier erg blij mee.

Al vrij snel na de aankoop werd mijn antenne gestolen. Na telefonisch contact met Wientjes kon ik langskomen en kreeg ik een nieuwe antenne. Erg fijne service.

Aanbeveling: ja

2 april 2021 | Dianne , Apeldoorn

10

Super Goed!

De 10 jaar oude Skoda was aan vervanging toe. Tijdens de zoektocht op gaspedaal, bij garage Wientjes terecht gekomen.

Daar stond een goede, mooie, leuke en veel jongere auto te koop, de keus werd snel gemaakt. Waarna een bezichtigingsafspraak volgde.

De contacten, zowel via telefoon als ter plaatse met Harjo verliepen zeer prettig en zeker transparant en eerlijk. Ook de inruilprijs voor de oude Skoda was realistisch.

Dus, natuurlijk, de deal gemaakt en nu erg blij met de nieuwe Skoda. Deze stond netjes gewassen en gepoetst en nog wat plekjes bijgewerkt, te wachten!

Kortom een prima dealer, transparant, realistisch en zeer klantvriendelijk!

Blij met de nieuwe auto, die voldoet aan de verwachting. Ben overtuigd en heb er alle vertrouwen in, dat wanneer er zich iets voordoet met de auto, dit netjes en in onderling overleg opgelost zal worden!

Een dealer die afspraken nakomt, vertrouwen geeft en goed werk verricht! Een goede dealer om je auto te kopen.

En zeker de moeite waard om ruim twee uur voor onderweg te zijn.

Aanbeveling: ja

4 maart 2021 | W en H , Ooltgensplaat

10

Super bedrijf!

Mijn Fiat bravo hier ingeruild voor een Renault Clio. Snel en goed geholpen. Ik raad deze autogarage zeker aan!

Aanbeveling: ja

3 maart 2021 | Romee Reijnders , Apeldoorn

2

Helaas een oase van leugens!

Ik heb afgelopen december een auto gekocht bij Wientjes, hard voor gewerkt om zonder verdere lease een auto te kopen!

Liep tegen een mooie Mercedes aan, helemaal de kleur die ik wilde alles er op en aan, dhr Wientjes stond mij en me gezin netjes te woord, dronken gezellig een bakje koffie, en maakte de koop rond,

Zo trots als een Pauw reed ik rond ik Had tenslotte een mooie auto gekocht en eindelijk een auto bedrijf waar van ik dacht er bestaan nog eerlijke handelaren..

Helaas mijn luchtballon werkt leeg geprikt en de werkelijkheid was anders, de auto gaf aan dat die weer een service beurt moest hebben, aangezien deze auto altijd dealer onderhouden is geweest wilde ik dit zelf ook zo bijhouden voor e.v.t garantie’s afspraak gemaakt stern Amsterdam en verwachte verder geen gekkigheid,

Helaas stern Amsterdam belt ons op dat er olie lekt, en dat het motor blok uit elkaar gehaald moet worden, zware domper inmiddels wel contact met Wientjes opgenomenen, waarin we het verhaal uitlegde, ( rijd nu pas anderhalve maand in de auto) kreeg accountmanager bij auto bedrijf Wientjes aan de lijn.

Deze meldde meteen dat wij geen garantie hebben en weg moesten halen bij stern, kosten zijn te hoog hij geen monteurs heeft die het kan maken (ziektewet) en bosch garage goedkoper is!! Ho wacht even wat mis ik hier in het verhaal? Sorry meneer mevrouw wat vervelend Ik ga eens kijken wat ik voor u kan doen? Nee meteen de verdediging auto is zonder Bovag garantie gekocht? Waarom schiet iemand meteen in de verdediging omdat je geweten slecht spreekt soms..

Gelukkig hebben we nog iets als consumenten recht, en staat de Bovag ons netjes te woord, waarin we het geschil gaan oplossen, en helaas onze jurist.. al met

December auto gekocht voor 14260

Januari kosten plaatje, 5300

Ik voel me goed in de maling genomen.

Beter een tevreden klant die nog eens terug komt!

Dan een eenmalige klant die nooit meer terug komt!

Aanbeveling: nee

4 februari 2021 | Vanessa Windig , Middenbeemster

9

Zeer vriendelijk geholpen en duidelijke afpraken

was nog nooit bij Wientjes geweest
en had er ook eigenlijk nog nooit van gehoord..

Maar de eerste indruk was goed

Vriendelijk te word gestaan

Zonder enig gezeur proefgereden (auto netjes gewassen en schoon)
Duidelijke afspraken over wat wel en niet kan

Auto aangeschaft, over een paar dagen ophalen

tot nu toe zeer tevreden

Aanbeveling: ja

2 oktober 2020 | Kees , Putten

10

Excellent!

Een mooie, goede kwaliteit auto gekocht. Helemaal klaar gemaakt, met een wasbeurt. Kon ‘m eerder komen ophalen dan de originele afspraak.
Heel erg tevreden!

Aanbeveling: ja

22 september 2020 | Sanne , Huizen

10

Goede service, snelle afhandeling door Harjo

Zeer mooie Audi A1 gekocht en mijn oude auto ingeruild.
Auto was helemaal gepoetst en schoongemaakt van binnen.
Snelle afhandeling, volgende keer weer.

Aanbeveling: ja

24 juli 2020 | Edwin , Apeldoorn

9

Een echte aanrader!

Met een open blik langs gegaan, en met een prachtige auto naar huis gegaan. Complimenten voor de telefonische bereikbaarheid en het makkelijke contact.

Aanbeveling: ja

1 juli 2020 | Nienke Hemeltjen , Teuge

10

Topservice!

Auto gekocht, alles voor mekaar.

Aanbeveling: ja

20 mei 2020 | Stijn , Markelo