Bosch Car Service Apeldoorn

Bosch Car Service Apeldoorn

Auto Wientjes is aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG

Bosch Car Service

Auto Wientjes is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke formule. Bij Auto Wientjes zijn alle automerken welkom. Bosch Car Service staat voor kwaliteit en dat doen wij ook; zo bieden wij onder andere de nieuwste producten en diensten aan en volgen onze monteurs trainingen vanuit Bosch Car Service om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

U vindt bij Auto Wientjes alles om uw auto op de weg te brengen en te houden. Wij bieden u meer dan de gebruikelijke werkzaamheden, zoals onderhoud, reparatie en bandenwissel, van een autobedrijf. Auto Wientjes helpt u namelijk ook graag met:

  • de financiering van uw auto
  • het verzekeren van uw auto
  • het verzekeren van uw bedrijfswagen
  • het afsluiten van de Pechhulp van Bosch Car Service.

Fabrieksgarantie

Bij Auto Wientjes behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft. Wij lichten hier verder toe waarom fabrieksgarantie bij ons een zekerheid is.

BOVAG keurmerk

Naast Bosch Car Service is Auto Wientjes lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Zowel Bosch Car Service als BOVAG staat bekend om kwaliteit.

Erkend Duurzaam

Auto Wientjes is gecertificeerd als Erkend Duurzaam. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!