Over ons

Over ons

Auto Wientjes BV is sinds 1991 een begrip in verkopen en exporteren van gebruikte auto's

Auto Wientjes is een echt familiebedrijf. In begin jaren negentig richtten de broers Gerard, Hennie en Eddy Wientjes zich o.a. op de sterk toenemende vraag naar gebruikte auto’s, ook vanuit het buitenland. Door onze jarenlange ervaring hebben wij klanten over de gehele wereld. In de begin jaren 90 hielden wij ons voornamelijk bezig met het exporteren van gebruikte auto’s naar het voormalige Oostblok.

 

Eind jaren 90 zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe locatie in Apeldoorn. Wij hebben toen gekozen voor een nieuwbouw locatie op het Bedrijvenpark Oost naast de in aanbouw zijnde wijk Osseveld-Oost.

In 2001 was ons huidige pand aan de Veenhuizerweg 132 in Apeldoorn klaar en konden wij ons naast de export ook gaan richten op de particuliere markt. Onze service dienstverlening werd uitgebreid met lidmaatschap van de BOVAG en zijn we aangesloten bij Bosch Car Service.

Inmiddels ruim dertig jaar later zijn we uitgegroeid tot een full-service automotive bedrijf en worden er duizenden auto’s per jaar in binnen- en buitenland verkocht. Naast het grote aanbod betaalbare occasions van alle merken hebben we een moderne werkplaats en zijn we sinds 2015 gecertificeerd als Erkend Duurzaam.

Autobanden vervangen Apeldoorn

Onze diensten zijn de loop der jaren uitgebreid met airco service, ruitreparaties, carwash, schadeafwikkeling, re-conditioneren, auto-lease en natuurlijk onderhoud, reparaties en APK keuring van (lease)auto’s.

Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Tot ziens bij Auto Wientjes