Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 183 beoordelingen | 97% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 183 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Leo

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 november 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Fijn geholpen, prima service en vriendelijke verkopers.

"

Feli

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

27 oktober 2018 | aanbeveling: nee

3

Service: 2

Prijs/kwaliteit: 5

Deskundigheid: 2

"

Ik heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
Communicatie met de klant, zowel onderling is om van te huilen.
Grote beurt en apk half uitgevoerd. De auto was zelfs niet in staat om mij thuis te brengen.
Ook word er amper verantwoordelijkheid genomen bij fouten die zijn gemaakt
Al met al geen aanrader om uw auto hier te kopen noch te laten keuren.

"

Hans

Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

22 oktober 2018 | aanbeveling: ja

9,3

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 10

"

Ik heb passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar.ik kreeg een goede inruilprijs…sindsdien heb ik mijn auto daar in onderhoud en ook mijn winterbanden in bewaring. Het is een erg prettig bedrijf. de garage levert perfecte service , ik kan altijd terecht voor ook kleine dingen en dan kijkt Pim even wat er scheelt…heel prettig. Ik blijf hier zeker klant na veel vervelende ervaringen bij andere garage’s..dus ik kan Wientjes echt aanraden.

"

Robin

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

9 juni 2018 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

Heel fijn geholpen, heel vriendelijk personeel!
Top service!!

"

Shakila

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

2 april 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!

"

A.M.

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

20 maart 2018 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Auto gekocht in 2016. Waterpomp gaf in januari de geest (review Jan 2018). Kreeg vandaag te horen dat ik de kosten van de waterpomp terugkrijg, ondanks dat reparatie niet bij Wientjes is uitgevoerd. Mooi meegedacht en opgelost.

"

Rob

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

26 januari 2018 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Ik heb hier een volkswagen passat cc 2008 2.0 TSI executive gekocht zeer tevreden over de auto kleine reparaties werden goed verholpen en afspraak is afspraak dit is de 2e auto die ik hier heb aangeschaft en zal het bedrijf ook zeker aanraden de service is top

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

19 januari 2018 | aanbeveling: ja

7

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 6

Deskundigheid: 6

"

“April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

Update 18-1: Contact gehad met Wientjes. Blijkt dat er nog garantie zit op de waterpomp. Er wordt gekeken naar een oplossing, ondanks dat de reparatie extern is gedaan. Positieve wending, review wordt vervolgd.

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

18 januari 2018 | aanbeveling: nee

6

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 5

Deskundigheid: 5

"

April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.

Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

"

Johan

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

15 december 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Na bijna 10 jaar klant bij Wientjes ben ik zeer tevreden over.
Door de vakkennis in de werkplaats en de persoonlijke benadering door iedereen is altijd alles goed opgelost.

"