Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 209 beoordelingen | 96% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 209 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

1

Me siento engañado

Primero el vendedor, un tal Victor, hasta que compre el coche una comunicación genial. Un vez pagado faltal, me ha vendido un coche con mas de 2000€ en averías y no me dijo nada, lo ocultó. Al ser de importación se lavan las manos. Averías tipo el modo hibrido no funciona o filtro de partículas inexistente. Averías muy caras.
Segundo, el coche tenia un señalamiento por robo, que de no ser por un compañero de este vendedor no lo soluciono. Puesto que no constesta una vez esta pagado el coche.
Recomiendo si se va a comprar un coche probarlo muy a conciencia, hacer todo tipo de pruebas para no tener sorpresas.

Ya les he mandado la factura reparación. Y no me han devuelto ni los emails. Adjunto facturas para que vean que no miento. Y aún me faltan más cosas que reparar. Averías que conocían puesto que son taller entre otras cosas.

MUCHO CUIDADO.

Aanbeveling: nee

16 juli 2021 | Francisco Fernandez Rabago , cabezon de la sal

9

Top autobedrijf!!

Begin deze maand mijn audi benzine ingeruild voor een mooie bmw diesel! We zijn top geholpen door de verkoper, ze hebben alles tot in de puntjes goed geregeld. Ik zou hier zo weer een auto kopen!! Ga zo door Auto Wientjes !!!!!

Aanbeveling: ja

13 juli 2021 | Kevin , Apeldoorn

10

Super bedrijf al na de eerste contacten

Vandaag 01-07 mijn auto weggebracht voor onderhoud en gelijk netjes geholpen en duidelijk waar je aan toe bent, zeker aanbevelingswaardig!

Ga zo door 😉

Aanbeveling: ja

1 juli 2021 | Dylan , Apeldoorn

9

Goede communicatie

Februari van dit jaar een prachtige Citroën DS3 gekocht. Aankoopproces verliep heel prettig. Er werd alle tijd en ruimte gegeven om de auto te bekijken en waar nodig werd uitleg gegeven. Vragen waar de verkoper geen antwoord op wist, werden opgeschreven en later teruggekoppeld. Enige punt van verbetering is wellicht de informatie omtrent Autotrust Garantievoorwaarden. Er werd kort uitleg gedaan over de garantie, die bijgekocht kon worden en uitgebreid. Misschien dat de belangrijkste voorwaarden alszijnde eigen risico en het percentage eigen bijdrage bij leeftijd/kilometrage van de auto nog toegelicht kunnen worden.

Helaas, binnen één maand kreeg ik te maken met een motorstoring.
Na diagnose bij een Bosch Car Service in de buurt, de auto teruggenomen door Auto Wientjes. Krassen in de cilinder, wat een nieuwe motor betekende. Dit was niet zomaar een reparatie, maar net een open hart operatie onder de auto’s. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de werkzaamheden aan de auto en er werden zelfs foto’s verstuurd. Omdat het een nieuwe motor betrof en geen gereviseerde motor, zijn wij tot een betalingsregeling gekomen, waarin Autotrust, Wientjes én ik gezamenlijk betaalden voor de motor. Dit werd allemaal duidelijk gecommuniceerd.

Nu de auto een nieuwe motor heeft rijdt hij weer super.

Helaas, constateerde ik een lek onder mijn auto binnen twee weken na reparatie. Het bleek een lek van koelvloeistof te zijn, wat een gevolg van de reparatie had kunnen zijn. Ook hierbij weer de auto bij Wientjes gebracht. De lek werd opgespoord en gerepareerd. Ook hier werd ik op de hoogte gehouden van voortgang en vroeg men naar toestemming om met de auto te (proef)rijden.
Hier is enige punt van verbetering, dat de auto wellicht gewassen opgeleverd had kunnen worden. Dat had ik netjes gevonden.

Al met al gewoon wat pech gehad met de auto, maar prima geholpen door de medewerker(s) van Auto Wientjes.

Aanbeveling: ja

30 juni 2021 | Dyon , Nes aan de Amstel

8

Goede service

Nissan busje gekocht , echter de airconditioning deed niet ,

Deze is kosteloos gerepareerd nogmaals bedankt

Aanbeveling: ja

22 juni 2021 | Marco Leurink , Wapenveld

9

Voelt goed

Ik heb onlangs mijn oude golf diesel ingewisseld voor een mooie ford focus wagon.
Ik kreeg ondanks z’n leeftijd en kilometerstand een goed inruilbedrag terug voor de golf en rij nu sinds een paar dagen in de nieuwe en het voelt goed!
Harjo maakt zijn afspraken waar en hopelijk denk ik er over een tijdje nog steeds zo over..
Aardige mensen en een sympathiek bedrijf.

Tot de volgende!

Aanbeveling: ja

23 april 2021 | Tim , Arnhem

10

Fijn en betrouwbaar, ik kom hier al jaren.

Vandaag mijn Peugeotje ingeruild voor een jongere Opel Karl. Prachtig opgepoetst stond mijn nieuwe auto voor me klaar. Zoals altijd zeer klantvriendelijk en met veel geduld alles uitgelegd gekregen. Ik kom hier al heel wat jaren naar volle tevredenheid. Eerlijk en zeer betrouwbaar. Voor een onderhoudsbeurt of een nieuwe aankoop van een auto, voor mij de garage.

Aanbeveling: ja

3 april 2021 | Angela Grave , APELDOORN

8

Prettige ervaring

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Ik werd prettig geholpen en kreeg de tijd om rustig meerdere keren te komen kijken voor ik een keus maakte. Uiteindelijk gekozen voor een renault clio en ik ben hier erg blij mee.

Al vrij snel na de aankoop werd mijn antenne gestolen. Na telefonisch contact met Wientjes kon ik langskomen en kreeg ik een nieuwe antenne. Erg fijne service.

Aanbeveling: ja

2 april 2021 | Dianne , Apeldoorn

10

Super Goed!

De 10 jaar oude Skoda was aan vervanging toe. Tijdens de zoektocht op gaspedaal, bij garage Wientjes terecht gekomen.

Daar stond een goede, mooie, leuke en veel jongere auto te koop, de keus werd snel gemaakt. Waarna een bezichtigingsafspraak volgde.

De contacten, zowel via telefoon als ter plaatse met Harjo verliepen zeer prettig en zeker transparant en eerlijk. Ook de inruilprijs voor de oude Skoda was realistisch.

Dus, natuurlijk, de deal gemaakt en nu erg blij met de nieuwe Skoda. Deze stond netjes gewassen en gepoetst en nog wat plekjes bijgewerkt, te wachten!

Kortom een prima dealer, transparant, realistisch en zeer klantvriendelijk!

Blij met de nieuwe auto, die voldoet aan de verwachting. Ben overtuigd en heb er alle vertrouwen in, dat wanneer er zich iets voordoet met de auto, dit netjes en in onderling overleg opgelost zal worden!

Een dealer die afspraken nakomt, vertrouwen geeft en goed werk verricht! Een goede dealer om je auto te kopen.

En zeker de moeite waard om ruim twee uur voor onderweg te zijn.

Aanbeveling: ja

4 maart 2021 | W en H , Ooltgensplaat

10

Super bedrijf!

Mijn Fiat bravo hier ingeruild voor een Renault Clio. Snel en goed geholpen. Ik raad deze autogarage zeker aan!

Aanbeveling: ja

3 maart 2021 | Romee Reijnders , Apeldoorn