Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 185 beoordelingen | 97% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 185 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Rene

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

14 februari 2019 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Prima geholpen en zeer tevreden met de uitvoering van het onderhoud aan de motor van mijn VW Golf. Uitstekende service!

"

Peter

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

23 januari 2019 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Onlangs een gebruikte Fiat gekocht, zeer positief over de gang van zaken.

"

Mathilda

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

18 januari 2019 | aanbeveling: nee

1

Service: 1

Prijs/kwaliteit: 1

Deskundigheid: 1

"

Wat een slecht en onprofessioneel bedrijf. Adverteren of MP en Autoscout met autos en geven geen kloppende beschrijving. Wij zijn vanaf Den haag naar Apeldoorn gereden en hebben van te voren 3 keer gebeld met de vraag of de auto cruisecontrol had en parkeersensoren. Daarnaast duidelijk aangegeven dat we met een autokenner komen en de vraag of het de moeite waard was om te komen omdat we mankementen bij aankomst wel zouden zien en de auto gelijk wilde meenemen als deze in goede staat was. Er werd ons verzekerd dat de auto op een paar gebruikssporen na in goede staat was. Bij de 2e keer bellen werd alleen nog aangegeven dat de radio een beetje raar deed. Eenmaal daar aangekomen bracht de verkoper ons bij de auto en verdween daarna voor zeker 30 minuten! Geen toelichting of wat dan ook gehad alleen kregen we te horen dat de radio helemaal geen contact maakte. Bij het bekijken van de auto bleek dat het niet alleen om de radio ging maar het hele dashboard maakte geen contact. Dus er was niet te zien hoe hoog de tempratuur was bij het verstellen van de verwarming en de parkeersensoren deden het ook niet, helemaal niks!!. Daarnaast waren de remblokken compleet op, trilde de schakelbak bij drempels en hield hij zelfs in. De druppel die de emmer uiteindelijk liet overlopen was dat uiteindelijk bleek dat de auto geen cruise control had, als ik dan met 33 weken zwangerschap een 1.5 uur onderweg ben voor een auto die totaal anders is geadverteerd en de verkoper alleen kan zeggen oja sorry.. Nou autobedrijf Wientjes dan mogen jullie je heel diep schamen!!!

"

Leo

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 november 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Fijn geholpen, prima service en vriendelijke verkopers.

"

Feli

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

27 oktober 2018 | aanbeveling: nee

3

Service: 2

Prijs/kwaliteit: 5

Deskundigheid: 2

"

Ik heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
Communicatie met de klant, zowel onderling is om van te huilen.
Grote beurt en apk half uitgevoerd. De auto was zelfs niet in staat om mij thuis te brengen.
Ook word er amper verantwoordelijkheid genomen bij fouten die zijn gemaakt
Al met al geen aanrader om uw auto hier te kopen noch te laten keuren.

"

Hans

Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

22 oktober 2018 | aanbeveling: ja

9,3

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 10

"

Ik heb passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar.ik kreeg een goede inruilprijs…sindsdien heb ik mijn auto daar in onderhoud en ook mijn winterbanden in bewaring. Het is een erg prettig bedrijf. de garage levert perfecte service , ik kan altijd terecht voor ook kleine dingen en dan kijkt Pim even wat er scheelt…heel prettig. Ik blijf hier zeker klant na veel vervelende ervaringen bij andere garage’s..dus ik kan Wientjes echt aanraden.

"

Robin

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

9 juni 2018 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

Heel fijn geholpen, heel vriendelijk personeel!
Top service!!

"

Shakila

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

2 april 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!

"

A.M.

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

20 maart 2018 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Auto gekocht in 2016. Waterpomp gaf in januari de geest (review Jan 2018). Kreeg vandaag te horen dat ik de kosten van de waterpomp terugkrijg, ondanks dat reparatie niet bij Wientjes is uitgevoerd. Mooi meegedacht en opgelost.

"

Rob

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

26 januari 2018 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Ik heb hier een volkswagen passat cc 2008 2.0 TSI executive gekocht zeer tevreden over de auto kleine reparaties werden goed verholpen en afspraak is afspraak dit is de 2e auto die ik hier heb aangeschaft en zal het bedrijf ook zeker aanraden de service is top

"