Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 188 beoordelingen | 97% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 188 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Tim

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

29 maart 2019 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 9

"

Hartstikke goede service, ze staan altijd direct voor je klaar.

Auto Wientjes is een aanrader om je auto te laten repareren / te kopen.

Tevens super leuk personeel altijd aardig en helpen je met alles

"

Kai

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

21 maart 2019 | aanbeveling: ja

9,3

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Een auto gekocht in het kleine segment. Uitstekende service van Harjo en de auto is erg netjes afgeleverd. Naast informatie over de gekozen auto kregen we ook informatie over de markt en waar we, bij een eventuele andere garage, op zouden moeten letten. Al met al erg tevreden.

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

19 februari 2019 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Wij hebben een auto gekocht bij Wientjes. Het was een feestje: van Joey die de auto kwam brengen voor een proefrit tot aan de bloemen in de showroom toen we hem kwamen ophalen. Alleen maar positieve ervaringen. Mijn complimenten voor de heel Prettige service.

"

Rene

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

14 februari 2019 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Prima geholpen en zeer tevreden met de uitvoering van het onderhoud aan de motor van mijn VW Golf. Uitstekende service!

"

Peter

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

23 januari 2019 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Onlangs een gebruikte Fiat gekocht, zeer positief over de gang van zaken.

"

Mathilda

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

18 januari 2019 | aanbeveling: nee

1

Service: 1

Prijs/kwaliteit: 1

Deskundigheid: 1

"

Wat een slecht en onprofessioneel bedrijf. Adverteren of MP en Autoscout met autos en geven geen kloppende beschrijving. Wij zijn vanaf Den haag naar Apeldoorn gereden en hebben van te voren 3 keer gebeld met de vraag of de auto cruisecontrol had en parkeersensoren. Daarnaast duidelijk aangegeven dat we met een autokenner komen en de vraag of het de moeite waard was om te komen omdat we mankementen bij aankomst wel zouden zien en de auto gelijk wilde meenemen als deze in goede staat was. Er werd ons verzekerd dat de auto op een paar gebruikssporen na in goede staat was. Bij de 2e keer bellen werd alleen nog aangegeven dat de radio een beetje raar deed. Eenmaal daar aangekomen bracht de verkoper ons bij de auto en verdween daarna voor zeker 30 minuten! Geen toelichting of wat dan ook gehad alleen kregen we te horen dat de radio helemaal geen contact maakte. Bij het bekijken van de auto bleek dat het niet alleen om de radio ging maar het hele dashboard maakte geen contact. Dus er was niet te zien hoe hoog de tempratuur was bij het verstellen van de verwarming en de parkeersensoren deden het ook niet, helemaal niks!!. Daarnaast waren de remblokken compleet op, trilde de schakelbak bij drempels en hield hij zelfs in. De druppel die de emmer uiteindelijk liet overlopen was dat uiteindelijk bleek dat de auto geen cruise control had, als ik dan met 33 weken zwangerschap een 1.5 uur onderweg ben voor een auto die totaal anders is geadverteerd en de verkoper alleen kan zeggen oja sorry.. Nou autobedrijf Wientjes dan mogen jullie je heel diep schamen!!!

"

Leo

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 november 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Fijn geholpen, prima service en vriendelijke verkopers.

"

Feli

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

27 oktober 2018 | aanbeveling: nee

3

Service: 2

Prijs/kwaliteit: 5

Deskundigheid: 2

"

Ik heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
Communicatie met de klant, zowel onderling is om van te huilen.
Grote beurt en apk half uitgevoerd. De auto was zelfs niet in staat om mij thuis te brengen.
Ook word er amper verantwoordelijkheid genomen bij fouten die zijn gemaakt
Al met al geen aanrader om uw auto hier te kopen noch te laten keuren.

"

Hans

Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

22 oktober 2018 | aanbeveling: ja

9,3

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 10

"

Ik heb passat ingeruild voor een nieuwer exemplaar.ik kreeg een goede inruilprijs…sindsdien heb ik mijn auto daar in onderhoud en ook mijn winterbanden in bewaring. Het is een erg prettig bedrijf. de garage levert perfecte service , ik kan altijd terecht voor ook kleine dingen en dan kijkt Pim even wat er scheelt…heel prettig. Ik blijf hier zeker klant na veel vervelende ervaringen bij andere garage’s..dus ik kan Wientjes echt aanraden.

"

Robin

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

9 juni 2018 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

Heel fijn geholpen, heel vriendelijk personeel!
Top service!!

"

Let op!

Aangepaste openingstijden:
Maandag 22 april gesloten (Pasen)
Zaterdag 27 april gesloten (Koningsdag)
Donderdag 30 mei gesloten (Hemelvaarstdag)
Maandag 10 juni gesloten (Pinksteren)