Bedrijfswagenonderhoud

Bedrijfswagenonderhoud

Onderhoud voor uw bedrijfswagen bij Auto Wientjes

U verdient uw geld met uw bedrijfswagen en wij begrijpen dat

Als ondernemer moet u blindelings op uw bedrijfsauto of wagenpark kunnen vertrouwen. Immers, u verdient er dagelijks uw brood mee en stilstand betekent voor u dus onmiddellijk omzetverlies. Bij Auto Wientjes begrijpen we dit als geen ander. Daarom is onze werkplaats ook ingericht voor het onderhoud aan lichte bedrijfsauto’s en het snel en vakkundig repareren van een storing of defect. Desgewenst met haal-en-brengservice en – zo mogelijk – passend vervangend vervoer. Zo blijft u lekker aan het werk terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen.

Snelservice

U heeft passie voor uw vak, Auto Wientjes in Apeldoorn heeft passie voor auto’s en techniek. Bovendien weten wij precies hoe en waar u uw bedrijfsauto(‘s) voor inzet, zodat wij u service op maat kunnen bieden. Wij hebben de kennis, gereedschappen, apparatuur en fabrieksdocumentatie in huis voor elk merk en model. Onze werkplaats is uitgerust met een zware hefbrug, speciaal voor bussen, bakwagens en bestelwagens. Hierop klaren wij elke klus en daarbij bieden wij u, in overleg, snelservice, zodat uw auto niet langer in de werkplaats is dan strikt noodzakelijk.

Thuis in elk merk

Net als bij personenauto’s is Auto Wientjes thuis in alle merken en modellen bedrijfswagens. Dus voor een kleine of een grote beurt of een APK is uw auto bij ons in vakkundige handen, net als voor kleine en grote reparaties. Dit geldt zowel voor eigen bedrijfsauto’s als voor bedrijfswagens met een leasecontract. Met veel leasemaatschappijen heeft Bosch Car Service een serviceovereenkomst.

Vriendelijk geprijsd vakmanschap

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig vakmanschap, maar ook van aantrekkelijke tarieven. Wij werken met hoogwaardige Bosch-onderdelen en – servicedelen. Veel serviceonderdelen hebben wij standaard op voorraad, of dezelfde dag nog in huis dankzij de Bosch Car Service-onderdelenvoorziening. Ook hierdoor kunt u altijd snel weer over uw eigen bedrijfsauto beschikken.