Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 192 beoordelingen | 97% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 192 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

1

Komen afspraken niet na

Vind mooie bestelwagen op de site en stuur een mail inzake de strakke prijs. Netjes mail terug en bel zaterdag dat ik maandag morgen kom kijken. Geen probleem was het antwoordt. Maandag 11.00 kom ik aan, kijk rond en zie de bus niet staan. Vraag binnen en krijg te horen dat de bus verkocht is. 300 km voor de kat zijn….gereden. Waardeloos is dat. Teleurgesteld weer naar huis.

Aanbeveling: nee

10 maart 2020 | Han , Weert

10

Ik werd goed geholpen, en meerde keer lekkere thee had aangeboden.

Goed, een aanrader adres

Aanbeveling: ja

3 februari 2020 | Sjaak , Uithuizen

9

Good experience overall

Sales assistant
Detail information
Transparency
Cooperation and discuss for close business

Aanbeveling: ja

31 december 2019 | Paulo (S.T.,Lda) , Lisbon-Portugal

10

Hélemaal goed, niks mis mee!

De accu was plots overleden. Met spoed moest ik subiet een accu hebben. Ik kon gelijk komen en Harjo Veld heeft de accu geplaatst en gelijk de dynamo nagekeken of ie nog wilde laden en dat deed ie gelukkig. Ook heeft hij de massaansluitingen nagezien met zo’n speciale meter. Ja zei Harjo, het moet wel goed zijn natuurlijk. Zomaar even een accu erin en weg…zo werkt dat natuurlijk niet zij hij. Een goede service, erg aardige mensen en geen halemedijkjes daar houden wij van. Een aanrader deze onderneming! O ja…de koffie is beter dan in menig restaurant 😉

Aanbeveling: ja

22 november 2019 | Henk , Apeldoorn

8

Vakkundig, mooie auto’s

De gemaakte afspraken zijn duidelijk. Aflevering prima, zelfs bij een klein technisch probleem werd dit opgelost via het netwerk Bosch Service. Prima bedrijf om auto te kopen.

Aanbeveling: ja

30 augustus 2019 | Rob , Alphen aan den Rijn

9

Goede service, goed behandeld

Hartstikke goede service, ze staan altijd direct voor je klaar.rnrnAuto Wientjes is een aanrader om je auto te laten repareren / te kopen.rnrnTevens super leuk personeel altijd aardig en helpen je met alles

Aanbeveling: ja

29 maart 2019 | Tim Linthorst , Amsterdam

9

Goede service, goed behandeld

Een auto gekocht in het kleine segment. Uitstekende service van Harjo en de auto is erg netjes afgeleverd. Naast informatie over de gekozen auto kregen we ook informatie over de markt en waar we, bij een eventuele andere garage, op zouden moeten letten. Al met al erg tevreden.

Aanbeveling: ja

21 maart 2019 | Kai ,

9

Goede service, goed behandeld

Wij hebben een auto gekocht bij Wientjes. Het was een feestje: van Joey die de auto kwam brengen voor een proefrit tot aan de bloemen in de showroom toen we hem kwamen ophalen. Alleen maar positieve ervaringen. Mijn complimenten voor de heel Prettige service.

Aanbeveling: ja

19 februari 2019 | anoniem ,

9

Goede service, goed behandeld

Prima geholpen en zeer tevreden met de uitvoering van het onderhoud aan de motor van mijn VW Golf. Uitstekende service!

Aanbeveling: ja

14 februari 2019 | Rene Spies , Elst

9

Goede service, goed behandeld

Onlangs een gebruikte Fiat gekocht, zeer positief over de gang van zaken.

Aanbeveling: ja

23 januari 2019 | Peter , Apeldoorn