Beoordeling

Beoordeling

8,9

De beoordelingen van onze klanten

| 165 beoordelingen | 99% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 165 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

3 augustus 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: n.v.t.

Deskundigheid: 9

"

Nu 2 keer geweest wegens een storing. Super service, vriendelijk personeel. Geen gedoe over terugkomen maar gelijk geholpen.

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

3 augustus 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: n.v.t.

Deskundigheid: 9

"

Nu 2 keer geweest wegens een storing. Super service, vriendelijk personeel. Geen gedoe over terugkomen maar gelijk geholpen.

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

25 juni 2017 | aanbeveling: ja

9,3

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

goede service

"

Alan

Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

30 mei 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

Michiel

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

29 maart 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Ik zou er zo weer een auto kopen!

15 maart 2017 een tweedehands Hyundai Tucson gekocht voor een zeer redelijke prijs,scherper dan alle andere die ik op gaspedaal.nl ben tegengekomen en met betere voorwaarden. een mooie prijs voor mijn Citroen Picasso gekregen die ik bij hun kon inruilen.

Eddy en zijn collega waren meedenkend over garanties en het verzekeren van de auto + een top service mbt het na sluitingstijd aanwezig willen zijn om een proefrit te maken op vrijdagavond! aangezien ik uit Heemskerk kom was ik daar heel erg te spreken over.

Een heel net bedrijf met eerlijke en vriendelijke mensen in dienst. zeker een aanrader.

"

Paul

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

24 maart 2017 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Top caddy gekocht alles wat we afgesproken hadden was gedaan

"

Rene

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 februari 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 9

"

Uitstekende service..Ook buiten kantoortijden..
Tijd en moeite.. Geen enkel bezwaar..
Meedenken, advisering en alle ruimte voor mij als klant

Heel blij met de aankoop van een hele fraaie Audi A6..

"

Lubbert

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

13 januari 2017 | aanbeveling: ja

0

Service: n.v.t.

Prijs/kwaliteit: n.v.t.

Deskundigheid: n.v.t.

"

Wie werkt maakt fouten, maar de fouten toegeven doen ze ook. Bij deze excuses aanvaard, en bedankt voor het presentje (dat was niet nodig geweest, maar super) !

"

Susanne

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

13 januari 2017 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

Deze week bij Wientjes voor vervangen van remblokken en riemschijven geweest. Mij auto maakte ineens zoveel herrie met remmen dat ik spontaan ben doorgereden naar Wientjes. Ik werd vriendelijk aan de receptie verwelkomt en met koffie verwend. De medewerker van de werkplaats
gaf me later in de werkplaats een helder uitleg van het probleem en een prijsindicatie. Ik ben al jarenlang klant bij Wientjes en dat zal ik zeker blijven. Deskundige en vriendelijke medewerkers daar bij Wientjes en de prijs is ook altijd scherp. Helemaal top dus 👍

"

Lubbert

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

5 januari 2017 | aanbeveling: ja

6,7

Service: 6

Prijs/kwaliteit: 7

Deskundigheid: 7

"

We hebben een ford focus gekocht. 30-12-2016 opgehaald alles naar tevredenheid afgerond stapten we in de auto . De snelweg op bij apeldoorn stond er op de display nog 2 kilometer te rijden en dan maar hopen dat je een tankstation kan halen .ZEER SLECHTE SERVICE terwijl we met de proefrit hadden aangegeven dat de tank bijna leeg was,en als de koop doorging wel even iets bijgetankt moest worden zodat we niet bij de eerste pomp moesten tanken.Jammer want de auto was voor de rest netjes afgeleverd

"
Reactie Auto Wientjes

Beste Lubbert,

Fijn dat u ondanks deze vervelende ervaring nog alle vertrouwen in ons bedrijf heeft!
Wij kunnen ons voorstellen dat deze ervaring erg vervelend is geweest voor jullie. Dit is niet de normale gang van zaken en wij vinden het dan ook erg jammer dat ondanks onze uiterste zorg voor een aflevering van een auto, de tank aan onze aandacht is ontglipt.
Wij zullen u voor het geleden ongemak per post wat toezenden.
Team Auto Wientjes