Beoordeling

Beoordeling

8,8

De beoordelingen van onze klanten

| 197 beoordelingen | 97% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 197 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

10

Excellent!

Een mooie, goede kwaliteit auto gekocht. Helemaal klaar gemaakt, met een wasbeurt. Kon ‘m eerder komen ophalen dan de originele afspraak.
Heel erg tevreden!

Aanbeveling: ja

22 september 2020 | Sanne , Huizen

10

Goede service, snelle afhandeling door Harjo

Zeer mooie Audi A1 gekocht en mijn oude auto ingeruild.
Auto was helemaal gepoetst en schoongemaakt van binnen.
Snelle afhandeling, volgende keer weer.

Aanbeveling: ja

24 juli 2020 | Edwin , Apeldoorn

9

Een echte aanrader!

Met een open blik langs gegaan, en met een prachtige auto naar huis gegaan. Complimenten voor de telefonische bereikbaarheid en het makkelijke contact.

Aanbeveling: ja

1 juli 2020 | Nienke Hemeltjen , Teuge

10

Topservice!

Auto gekocht, alles voor mekaar.

Aanbeveling: ja

20 mei 2020 | Stijn , Markelo

10

Altijd perfect geregeld. Dikke pluim!

dik voor elkaar en afspraak is afspraak.

Aanbeveling: ja

25 april 2020 | M. , Deventer

1

Komen afspraken niet na

Vind mooie bestelwagen op de site en stuur een mail inzake de strakke prijs. Netjes mail terug en bel zaterdag dat ik maandag morgen kom kijken. Geen probleem was het antwoordt. Maandag 11.00 kom ik aan, kijk rond en zie de bus niet staan. Vraag binnen en krijg te horen dat de bus verkocht is. 300 km voor de kat zijn….gereden. Waardeloos is dat. Teleurgesteld weer naar huis.

Aanbeveling: nee

10 maart 2020 | Han , Weert

10

Ik werd goed geholpen, en meerde keer lekkere thee had aangeboden.

Goed, een aanrader adres

Aanbeveling: ja

3 februari 2020 | Sjaak , Uithuizen

9

Good experience overall

Sales assistant
Detail information
Transparency
Cooperation and discuss for close business

Aanbeveling: ja

31 december 2019 | Paulo (S.T.,Lda) , Lisbon-Portugal

10

Hélemaal goed, niks mis mee!

De accu was plots overleden. Met spoed moest ik subiet een accu hebben. Ik kon gelijk komen en Harjo Veld heeft de accu geplaatst en gelijk de dynamo nagekeken of ie nog wilde laden en dat deed ie gelukkig. Ook heeft hij de massaansluitingen nagezien met zo’n speciale meter. Ja zei Harjo, het moet wel goed zijn natuurlijk. Zomaar even een accu erin en weg…zo werkt dat natuurlijk niet zij hij. Een goede service, erg aardige mensen en geen halemedijkjes daar houden wij van. Een aanrader deze onderneming! O ja…de koffie is beter dan in menig restaurant 😉

Aanbeveling: ja

22 november 2019 | Henk , Apeldoorn

8

Vakkundig, mooie auto’s

De gemaakte afspraken zijn duidelijk. Aflevering prima, zelfs bij een klein technisch probleem werd dit opgelost via het netwerk Bosch Service. Prima bedrijf om auto te kopen.

Aanbeveling: ja

30 augustus 2019 | Rob , Alphen aan den Rijn