Beoordeling

Beoordeling

8,9

De beoordelingen van onze klanten

| 179 beoordelingen | 99% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 179 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Shakila

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

2 april 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!

"

Shakila

Reden van bezoek: Aanschaf nieuwe auto

2 april 2018 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Ik heb met veel plezier een mooie, nieuwe auto aangeschaft! Ik werd heel prettig geholpen, voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarnaast was de afhandeling snel en professioneel! Ik mocht ook hierna nog bellen met vragen en mijn tomtom die ik was vergeten in de auto die ik achterliet, werd kosteloos nagezonden! Kortom, topservice!

"

A.M.

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

20 maart 2018 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Auto gekocht in 2016. Waterpomp gaf in januari de geest (review Jan 2018). Kreeg vandaag te horen dat ik de kosten van de waterpomp terugkrijg, ondanks dat reparatie niet bij Wientjes is uitgevoerd. Mooi meegedacht en opgelost.

"

Rob

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

26 januari 2018 | aanbeveling: ja

8

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Ik heb hier een volkswagen passat cc 2008 2.0 TSI executive gekocht zeer tevreden over de auto kleine reparaties werden goed verholpen en afspraak is afspraak dit is de 2e auto die ik hier heb aangeschaft en zal het bedrijf ook zeker aanraden de service is top

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

19 januari 2018 | aanbeveling: ja

7

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 6

Deskundigheid: 6

"

“April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

Update 18-1: Contact gehad met Wientjes. Blijkt dat er nog garantie zit op de waterpomp. Er wordt gekeken naar een oplossing, ondanks dat de reparatie extern is gedaan. Positieve wending, review wordt vervolgd.

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

18 januari 2018 | aanbeveling: nee

6

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 5

Deskundigheid: 5

"

April 2016 auto gekocht. Zeer klantvriendelijk, meerdere modellen gereden, allemaal mogelijk. Uiteindelijk auto gekocht.
Mbt onderhoud een discussie gekregen. M.i. moest de distributieriem worden vervangen. Verkoper zei van niet. Ik bleek wel gelijk te hebben. Tegen meerprijs werd dit uiteindelijk gedaan. Nu 1.5 jaar later, is de waterpomp gesneuveld (ook bij aankoop vervangen) en blijkt een gedeelte van de spanrollen niet nieuw te zijn. Een vervelend gevoel dat hier niet alles is vervangen wat zou moeten.

Verder tegen meerprijs garantie ondanks BOVAG keurmerk. Geen BOVAG garantie, maar Autotrust Verder niet nodig gehad.

"

Johan

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

15 december 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

Na bijna 10 jaar klant bij Wientjes ben ik zeer tevreden over.
Door de vakkennis in de werkplaats en de persoonlijke benadering door iedereen is altijd alles goed opgelost.

"

Bente

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

11 december 2017 | aanbeveling: ja

7,7

Service: 7

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Positieve ervaring, zeer snelle service en nette aflevering van de auto. Aandachtspunt is het feit dat ik mijn auto via Mijn Autocoach heb aangekocht, waarbij tijdens de afspraak bleek dat de auto die ik op het oog had al verkocht had. Hier had Auto Wientjes geen melding van gemaakt bij Mijn Autocoach.

"

D

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 december 2017 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

In mijn vorige beoordeling heb ik te kennen gegeven dat ik mij afvroeg waarom een auto met een kapotte achterruitenwisser door de apk keuring komt. Nu kreeg ik net te horen dat dit geen afkeuringspunt is, vandaar deze rectificatie. Het was wel netter geweest als de ruitenwisser zou zijn vervangen.

"

D

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 december 2017 | aanbeveling: ja

5,7

Service: 3

Prijs/kwaliteit: 7

Deskundigheid: 7

"

Vorige week een tweedehands Suzuki Swift gekocht, een mooie auto voor een nette prijs. Alleen jammer dat ik toen ik de achterruitwisser wilde gebruiken er geen rubber meer aan de wisser zat. Ik heb een nieuwe ruitenwisser moeten aanschaffen. Ik vraag mij af waarom dit tijdens de apk keuring niet is ontdekt en de auto ondanks een steekproef goedgekeurd is, vreemd!!!

"