Beoordeling

Beoordeling

8,9

De beoordelingen van onze klanten

| 172 beoordelingen | 98% beveelt Auto Wientjes aan

Op dit moment hebben wij 172 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Schrijf een beoordeling

Bente

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

11 december 2017 | aanbeveling: ja

7,7

Service: 7

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 8

"

Positieve ervaring, zeer snelle service en nette aflevering van de auto. Aandachtspunt is het feit dat ik mijn auto via Mijn Autocoach heb aangekocht, waarbij tijdens de afspraak bleek dat de auto die ik op het oog had al verkocht had. Hier had Auto Wientjes geen melding van gemaakt bij Mijn Autocoach.

"

D

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 december 2017 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9

"

In mijn vorige beoordeling heb ik te kennen gegeven dat ik mij afvroeg waarom een auto met een kapotte achterruitenwisser door de apk keuring komt. Nu kreeg ik net te horen dat dit geen afkeuringspunt is, vandaar deze rectificatie. Het was wel netter geweest als de ruitenwisser zou zijn vervangen.

"

D

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

4 december 2017 | aanbeveling: ja

5,7

Service: 3

Prijs/kwaliteit: 7

Deskundigheid: 7

"

Vorige week een tweedehands Suzuki Swift gekocht, een mooie auto voor een nette prijs. Alleen jammer dat ik toen ik de achterruitwisser wilde gebruiken er geen rubber meer aan de wisser zat. Ik heb een nieuwe ruitenwisser moeten aanschaffen. Ik vraag mij af waarom dit tijdens de apk keuring niet is ontdekt en de auto ondanks een steekproef goedgekeurd is, vreemd!!!

"

Ine

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

30 november 2017 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

Vriendelijke en vlotte service. Meedenkend en probleemoplossend.

"

Germ

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

11 november 2017 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 9

"

Komt de afspraken correct na, vlotte persoonlijke service.
Men reageert wel traag of niet op mail, dus als je een auto ziet van je keuze, bellen of direct bezoeken maar niet mailen. Anders loop je het risico dat hij al weg is. Goede prijzen.

"

Germ

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

10 november 2017 | aanbeveling: ja

8,7

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 8

Deskundigheid: 9

"

Komt de afspraken correct na, vlotte persoonlijke service.
Men reageert wel traag of niet op mail, dus als je een auto ziet van je keuze, bellen of direct bezoeken maar niet mailen. Anders loop je het risico dat hij al weg is. Goede prijzen.

"

Joyce

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

8 november 2017 | aanbeveling: ja

10

Service: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

Goede en snelle service. Erg klantvriendelijk

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

3 augustus 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: n.v.t.

Deskundigheid: 9

"

Nu 2 keer geweest wegens een storing. Super service, vriendelijk personeel. Geen gedoe over terugkomen maar gelijk geholpen.

"

Dhr./mevr.

Reden van bezoek: Aanschaf gebruikte auto

25 juni 2017 | aanbeveling: ja

9,3

Service: 8

Prijs/kwaliteit: 10

Deskundigheid: 10

"

goede service

"

Alan

Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

30 mei 2017 | aanbeveling: ja

9

Service: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Deskundigheid: 9