Partners

Partners

Alles over onze partners

BOVAG

Naast kwaliteitskeurmerk is BOVAG een brancheorganisatie van ruim 8.000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit. Auto Wientjes is lid van de afdeling Autogroothandel, onderdeel van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Daarnaast is Auto Wientjes gecertificeerd als BOVAG Erkend Ruitschadeherstel.

BOSCH CAR SERVICE

Auto Wientjes is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste merkonafhankelijke formule. Bij Auto Wientjes zijn alle automerken welkom. Bosch Car Service staat voor kwaliteit en dat doen wij ook; zo bieden wij onder andere de nieuwste producten en diensten aan en volgen onze monteurs trainingen vanuit Bosch Car Service om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

RDW

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) ziet toe op alle voertuigen die er op de openbare weg worden toegelaten. Auto Wientjes heeft een RDW-erkenning en voert diverse RDW-handelingen uit, zoals de export van auto’s.

VWE

VWE is al meer dan 40 jaar dé autoriteit in voertuiginformatie. VWE ontzorgt de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie.

EUROSTOCKS

EuroStocks kent de markt en de branche en weet waar de behoefte ligt. Meer dan zeshonderd automotive bedrijven maken actief gebruik van de kennis en verkooptools van EuroStocks. Digitale koppelingen, maatwerk, afspraak is afspraak, een partner voor de lange termijn.

AUTOTELEX

Autotelex is de marktleider in motorvoertuigengegevens. Daarnaast is het voor de Autotelex gebruiker mogelijk taxaties op te vragen en door de koppeling met het TaxatieCenter van Auto Wientjes gegarandeerde biedingen te ontvangen.

ERKEND DUURZAAM

Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het certificaat is een erkenning van de duurzame inspanningen die ons bedrijf heeft geleverd.

AUTONIVEAU

AutoNiveau is specialist in opleidingen voor automotive. De ontwikkelingen in de autobranche gaan razendsnel! Steeds strengere milieueisen en het comfort- en uitrustingsniveau van de huidige auto’s zijn niet meer te vergelijken met de auto’s van een aantal jaar geleden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de auto steeds complexer is geworden. De medewerkers van AutoNiveau hebben specifieke kennis en ervaring en bieden telefonische en praktische helpdesk bij complexe storingen zodat deze sneller kunnen worden gediagnosticeerd.

INNOVAM

Innovam is dé opleider in de mobiliteitsbrache. We verzorgen trainingen in (bedrijfs)autotechniek, (after)sales, management en HRM. En we helpen ondernemers en leerbedrijven met advies. Auto Wientjes is gecertifieerd als erkend leerbedrijf.

SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. SBB voert taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen. Auto Wientjes is gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

BOVEMIJ

Bovemij is de financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche! Bovemij helpt ondernemers met verzekeringen, financieringen en data-oplossingen. Auto Wientjes biedt als BOVAG-lid haar klanten BOVAG Autoverzekeringen aan.

AUTOTRUST

Autotrust biedt garantieoplossingen voor de automotive. Autotrust maakt sinds 1 januari 2021 onderdeel uit van Bovemij, dat oplossingen biedt die mobiliteitsbranche en consument dichter bij elkaar brengen. Met de occasiongarantie neemt Autotrust het garantieproces volledig uit handen.

DTC

DTC is onze partner voor Financiering, Lease en Verzekeringen. DTC staat voor Dealer Totaal Concept, met een dealernetwerk van maar liefst 2.000 leveranciers biedt DTC een veelzijdig totaalpakket aan financiële diensten voor particuliere en zakelijke automobilisten, waaronder ook zzp’ers.

Financial Lease Partner

Financial Lease Partner is onderdeel van de marktleider FinancialLease.nl. Financial Lease Nederland BV is de automotive specialist op het gebied van Financial Lease voor ondernemers.

KOSKAMP

Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. De grossiersgroep is ook zelfvoorzienend met een eigen ICT-, marketing- en inkoopafdeling. Voor het trainen van monteurs heeft Koskamp Automaterialen een aantal trainingscentra.

Stipt Polish Point in Apeldoorn bij Auto Wientjes

Stipt Polish Point

Auto Wientjes is sinds maart 2022 officieel partner van Stipt Polish Point en hiermee het eerste verkooppunt in Apeldoorn en omgeving. In onze showroom zijn de reinigings- en onderhoudsproducten van Stipt Polish Point te koop. Stipt Polish Point biedt verschillende producten aan voor je auto. Voor je auto zorgen en alles goed onderhouden is een behoorlijke klus. Met de producten van Stipt Polish Point kan je je auto zelf reinigen, bewerken en verzegelen.