Carwash Apeldoorn

Carwash Apeldoorn

Carwash Apeldoorn Osseveld-Oost. Voordelig wassen, al vanaf €1.-

Carwash Osseveld-Oost

Carwash Osseveld-Oost in Apeldoorn biedt u alle mogelijkheden om uw auto op een comfortabele en grondige wijze te reinigen. Onze wasstraat is 7 dagen per week geopend. Betalen kan contact of contactloos per pin.
Wilt u uw auto, motor of caravan zelf wassen, dan kunt u terecht bij één van onze drie Savona wasboxen, waar u één of meerdere wasprogramma’s kunt selecteren. Naspoelen van de auto, motor of caravan gebeurt met osmose-water, waardoor de auto, motor of caravan vlekvrij opdroogt. U hoeft dus niet meer na te zemen. Onze borstels laten gegarandeerd geen vezelsporen achter op uw auto. Dit is dus echt wassen zonder krassen.

Het milieu, een belangrijk aandachtspunt

Carwash Osseveld-Oost is voorzien van een groot aantal milieusparende voorzieningen. Zo zijn de gebruikte shampoos biologisch afbreekbaar en zijn er milieu-besparende warmwatervoorzieningen aanwezig voor de wasboxen. Ook met het water wordt verantwoord omgegaan, een groot deel wordt hergebruikt. Voordat het afvalwater in het riool terechtkomt, ondergaat het een extra behandeling. Eventuele olieresten worden verwijderd en afzonderlijk verwerkt. U kunt er van op aan dat het milieu een belangrijk aandachtspunt is bij Carwash Osseveld-Oost.

Bereikbaarheid en route

Onze wasboxen staan naast Auto Wientjes in de wijk Osseveld-Oost in Apeldoorn.
Omdat wij aan de oostkant van Apeldoorn gevestigd zijn, zijn wij ook makkelijk te bereiken voor de dorpen Teuge, Twello, Terwolde en De Vecht.