Remmen service Apeldoorn

Remmen service Apeldoorn

Remmen service Apeldoorn

Remmen vervangen?

Op uw remmen moet u altijd kunnen vertrouwen! Het is dus zeer belangrijk dat het vervangen van remblokken, remschijven en overige reparaties aan het remsysteem vakkundig gebeurt. Als uw remmen versleten zijn, neemt de remweg toe en komt de verkeersveiligheid in gevaar.

Gratis remmen test

Mocht u niet zeker zijn of uw remmen wel 100% in orde zijn, kom dan gerust eens langs voor een gratis remmen test bij ons aan de Veenhuizerweg 132 te Apeldoorn. Wij geven 3 maanden BOVAG garantie op de reparatie en 2 jaar garantie op de onderdelen.

Remmen service

De ontwikkeling van remsystemen is altijd een speerpunt bij Bosch.
Bosch biedt de autofabrikanten een compleet remmen-programma, van losse componenten tot complete remsystemen, bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen.

U kunt er vanuit gaan dat de remmen van uw auto voor een groot gedeelte uit Bosch-onderdelen bestaat. Om een compleet programma te kunnen bieden draagt Bosch en Auto Wientjes er zorg voor dat alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afgestemd zijn en vakkundig worden gemonteerd.

U krijgt vooraf een uitgebreide offerte wat de eventuele kosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Is uw auto toe aan nieuwe remschijven en/of remblokken, hetzij een ander onderdeel van het remsysteem? Met de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg! Bij elke onderhoudsbeurt controleren de monteurs van Auto Wientjes uw remmen en de remvloeistof.

Maak een werkplaatsafspraak