Maatregelen omtrent Corona

Maatregelen omtrent Corona

(Particuliere) verkoop op afspraak weer mogelijk vanaf 3 maart

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 neemt Auto Wientjes dan ook maatregelen om risico’s te beperken.

Om u als klant en ons personeel te beschermen worden komende periode extra hygiëne maatregelen getroffen. Wij verzoeken u om bij lichte gezondheidsklachten een nieuwe afspraak te maken. Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Laatste update: 25 februari 2021

Wat betekenen de nieuwe coronamaatregelen voor een bezoek aan Auto Wientjes?

B2B (Business-to-business)

Auto Wientjes valt als groothandel onder de business-to-business. Wij mogen dus open blijven.

Showroom

Verkoop op afspraak is vanaf woensdag 3 maart weer toegestaan in winkels en showrooms.

De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal twee klanten per verdieping worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten. De basisregels waaronder anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden.

Voor meer informatie zie: BOVAG

APK & Onderhoud

De werkplaats van Auto Wientjes blijft open.

Op deze manier kunnen wij uw onderhoud en APK-keuring blijven waarborgen. Heeft u al een afspraak gepland staan dan kunt u uw auto op de afgesproken dag alsnog bij ons brengen voor onderhoud. Heeft uw auto onderhoud of een APK-keuring nodig dan kunt u daarvoor hieronder een afspraak maken. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de coronamaatregelen strikt nageleefd worden.

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00 uur

Maak een werkplaatsafspraak

Carwash Osseveld-Oost

Onze wasboxen blijven open.

Carwash Osseveld-Oost in Apeldoorn biedt u alle mogelijkheden om uw auto op een comfortabele en grondige wijze te reinigen. Onze wasstraat is 7 dagen per week geopend. Betalen kan contact of contactloos per pin.