Onderhoud lease auto

Onderhoud lease auto

Leaseauto's zijn welkom bij Auto Wientjes in Apeldoorn.

Een groot aantal leasemaatschappijen werkt samen met Auto Wientjes m.b.t. onderhoud en reparatie, van hun wagenpark. Zorgeloos autorijden tegen lage kosten, dat is wat telt voor de zakelijke leaserijder én voor de leasemaatschappij waarbij het leasecontract is afgesloten.

Haal & brengservice

Een leenauto tijdens een onderhoudsbeurt is prettig, maar in dat geval moet u uw leaseauto wel zelf komen brengen en ophalen. Ook moet u persoonlijke spullen uit uw auto halen en u zit vast niet te wachten op het overzetten van een kinderzitje, als u de leenauto pas de volgende dag kunt terugbrengen. Met onze haal- en brengservice bespaart u de tijd van de rit naar en van onze werkplaats. U rijdt ’s morgens gewoon naar de zaak en een van onze medewerkers haalt daar uw auto op.

Onze haal en breng service is van toepassing in de volgende plaatsen:

Uiteraard beschikken wij ook over leenauto’s en elektrische leenfietsen die wij voor u kunnen inzetten tijdens de reparatie-duur.

Elektrische leenfietsen

Onderhoud Leaseauto.

Woont u in Apeldoorn, Teuge, Twello, Terwolde, Vaassen of omgeving en u zoekt een autobedrijf welke leaseauto’s kan onderhouden dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren in opdracht van verschillende leasemaatschappijen compleet onderhoud uit aan uw leaseauto.